Percelen grond gelegen aan de
Rijndijk 9
te Hazerswoude-Rijndijk

Verkocht

Vanaf 14 oktober 2021 tot 26 november 2021 was het digitale biedboek beschikbaar.

0

Objectinformatie

Adres:
Rijndijk 9, 2394 AA Hazerswoude-Rijndijk
Perceelgrootte:
ca. 880 m²

Twee percelen tuingrond aan de Rijndijk te Hazerswoude-Rijndijk

Het Rijksvastgoedbedrijf heeft twee percelen tuingrond aan de Rijndijk ong. te Hazerswoude-Rijndijk met een perceelgrootte van totaal 880 m2 door middel van een verkoop bij openbare inschrijving zonder voorselectie verkocht en op 3 februari 2022 in eigendom overgedragen aan GB Vastgoed B.V. uit Hazerswoude. De koopprijs bedraagt € 48.400,-. De percelen grond hierna: het object, is kadastraal bekend als gemeente Hazerswoude, sectie H, nummer 13 groot 224 m² en gemeente Hazerswoude, nummer 14 groot 656 m².

De locatie is begin 19e eeuw in gebruik geweest als weiland. Vanaf de jaren 50 (20e eeuw) is de locatie bebouwd geweest met verschillende woningen en opstallen. Het object is door de Staat aangekocht ten behoeve van de aanleg van de HSL-tunnel. Voor de aanleg van de tunnel bevonden zich twee woningen die inmiddels zijn gesloopt.

Ligging
Het object is gelegen in de groene en landelijke omgeving van Hazerswoude-Rijndijk. De uitvalswegen richting N11-A4, Amsterdam-Schiphol-Leiden en N209, bevinden zich op korte afstand. Binnen een straal van circa 500 m zijn er allerlei voorzieningen zoals de Rijneke woonboulevard, bushaltes en parkeergelegenheid.

Mogelijkheden en bestemming
Het object heeft de bestemming tuin. Verkoop heeft plaatsgevonden onder de verplichting voor de koper om ten behoeve van de Staat een opstalrecht te vestigen in verband met de aanwezigheid van een gedeelte van de HSL-tunnel.

Voor nadere informatie over het vigerend bestemmingsplan wordt verwezen naar de website van de gemeente Alphen aan den Rijn, te weten www.alphenaandenrijn.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Verkoopprocedure
Het object is verkocht via een openbare inschrijving, waarbij voorwaardelijke- en onvoorwaardelijke biedingen waren toegestaan.
Een uitgebreide omschrijving van de verkoopprocedure en -voorwaarden was in het Biedboek opgenomen. Het Biedboek was kosteloos te bestellen.

Belangrijke datums waren
14 oktober 2021: start openbare inschrijving
26 november 2021 om 11.00 uur: uitbrengen biedingen
7 januari 2022 (in beginsel): beoogde gunning

Vragen kunt u stellen via biedboek@rijksoverheid.nl.

Status procedure

  •  Bekendmaking/publicatie
  •  Aanvraag biedboek
  •  Biedingsfase
  •  Gunningsfase
  •  Overeenkomst
  •  Levering (huidige status)

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf
Contactpersoon: Mevrouw K.J.M. Ernst
E-mailadres: biedboek@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod