Perceel grond met opstal (kantoor/bedrijfsruimte)
Wijchenseweg 4
te Nijmegen

Verwacht

0

Objectinformatie

Adres:
Wijchenseweg 4, 6537 TL Nijmegen
Huidig gebruik:
Tijdelijk beheer
Bestemming:
Bedrijfsbestemming
Oppervlakte (BVO):
ca. 585 m²
Perceelgrootte:
11742 m²

Perceel grond met opstal (kantoor/bedrijfsruimte)

Het Rijksvastgoedbedrijf start binnenkort met de verkoop van:
een perceel grond met opstal (voormalige ruimte Rijkswaterstaat) met kantoor en bedrijfsruimte van ca. 585 m2.

Omschrijving
Het object is gelegen aan de westzijde van Nijmegen op het bedrijvenpark Brabantse Poort. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich vooral als kantorenpark (Kerkenbosch). Het perceel heeft een oppervlakte van ca. 11.742 m2 inclusief ca. 20 parkeerplaatsen. Het object is kadastraal bekend, gemeente Neerbosch, sectie E, nummer 4092.

Ligging/bereikbaarheid
Het object is gelegen aan de rustige zijde van de Wijchenseweg met veel groen en ruimte. De bereikbaarheid is uitstekend door de directe ligging aan de Wijchenseweg (N226 welke overgaat in de A326) en nabij de op- en afrit van de A73 Ewijk/Venlo met aansluitingen op de A50 ‘s-Hertogenbosch en de A15 Tiel/Rotterdam/Arnhem. De Wijchenseweg vormt tevens de directe verbinding tussen afrit van de A73 en het stadscentrum van Nijmegen. Op een kwartier loopafstand bevindt zich treinstation Dukenburg met een rechtstreekse aansluiting op het Centraal Station van Nijmegen.

Mogelijkheden en bestemming
Voor het gebied waarin het object is gelegen is sinds 15 mei 2013 de beheersverordening "Nijmegen Brabantse Poort" van kracht. Een beheersverordening is een beheersregeling en heeft betrekking op een gebied waarin geen ruimtelijke ontwikkelingen worden voorzien en legt de bestaande situatie vast. In de beheersverordening is de planologische situatie opgenomen in het bestemmingsplan, waarbij de regels voor bouwen en gebruik uit het bestemmingsplan zijn overgenomen. De locatie Wijchenseweg 4 heeft de aanduiding "bedrijf met beperkingen in bouwhoogte tot 11 meter en bebouwingspercentage van maximaal 10% binnen het bouwvak".

Verkoopprocedure
Het Rijksvastgoedbedrijf treft op dit moment de voorbereidingen voor de openbare verkoop van het object via de makelaar. Het is op dit moment nog niet mogelijk een bieding uit te brengen.
U kunt zich registreren op Biedboek.nl en aanmelden voor de mailalert. U ontvangt dan automatisch bericht als de status wijzigt. Wanneer het object de status "Te Koop" heeft, is de verkoopprocedure gestart en zal er meer informatie over het object en het verkoopproces via de website van de makelaar beschikbaar worden gesteld.
Vragen kunt u stellen via biedboek@rijksoverheid.nl.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (9 MB)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf
Contactpersoon: Niels Klijnstra
E-mailadres: biedboek@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod