8e tranche defensiewoningen
Julianadorp
te Curaçao

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Julianadorp, Grenenweg Curaçao

10 defensiewoningen op Curaçao

Het Rijksvastgoedbedrijf heeft wederom een aantal defensiewoningen verkocht. Het ging om 10 woningen in de wijk Julianadorp op Curaçao. Het Rijksvastgoedbedrijf is een onderdeel van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en is onder meer belast met het verkopen van overtollig vastgoed.

In 2016 werden de eerste overtollige defensiewoningen verkocht. Dit gebeurde steeds via openbare vrijwillige veilingen ten overstaan van een notaris op Aruba en Curaçao. Nu stond op Curaçao inmiddels verkoop nr. 8 op het programma. De tien woningen, gelegen aan de Grenenweg, zijn keurig opgefrist en klaar voor de verkoop. Alle verkochte vrijstaande woningen liggen op ruime kavels.

Indeling
De ruime, moderne vrijstaande woningen van circa 213 m² zijn voorzien van een hal, woonkamer, keuken, vier slaapkamers met vaste kasten, twee badkamers met een toilet, berging, een overdekte porch en een carport. De woningen zijn op royale kavels gelegen en de tropische tuin is volledig afgescheiden met stenen muren, muren met stalen hekwerken, rasters en poorten.

Verkoopinformatie
Vanaf 13 september 2021 was alle informatie over de verkoop, veiling en de woningen op de website www.caribbean-houses.com beschikbaar en waren de belangrijke stukken te downloaden. Updates waren ook te volgen via www.facebook.com/caribbeanhouses.

Op dinsdag 28 en op donderdag 30 september 2021 was er gelegenheid om de woningen te bekijken. De veilingdagen waren op vrijdag 5 en vrijdag 12 november 2021 bij Fung-A-Loi & Samandar notarissen.

Woningen
Julianadorp, Grenenweg 7
Julianadorp, Grenenweg 9
Julianadorp, Grenenweg 12
Julianadorp, Grenenweg 14
Julianadorp, Grenenweg 16
Julianadorp, Grenenweg 18
Julianadorp, Grenenweg 20
Julianadorp, Grenenweg 22
Julianadorp, Grenenweg 24
Julianadorp, Grenenweg 26

Status procedure

  •  Bekendmaking/publicatie
  •  Aanvraag biedboek
  •  Biedingsfase
  •  Gunningsfase
  •  Overeenkomst
  •  Levering (huidige status)

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf
Contactpersoon: De heer H. Knippels
E-mailadres: biedboek@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod