Standplaatsen op de carpoollocaties
carpoollocaties
te Baarn, Breukelen, Maarssen, Vinkeveen, Eembrugge en Cothen

Gegund
0

Objectinformatie

Adres:
carpoollocaties, te Baarn, Breukelen, Maarssen, Vinkeveen, Eembrugge en Cothen
Bestemming:
Detailhandel

Standplaatsen op de carpoollocaties Baarn, Breukelen, Maarssen, Vinkeveen, Eembrugge en Cothen

Let op: dit object wordt aangeboden door de Provincie Utrecht en valt daarmee buiten de verkoopprocedures van het Rijksvastgoedbedrijf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Provincie Utrecht.

De Provincie Utrecht biedt aan het gebruiksrecht van standplaatsen op de carpoolplaatsen te Baarn, Breukelen, Maarssen, Vinkeveen, Eembrugge en Cothen.

Omschrijving
De Provincie Utrecht wil het gebruik van carpoolplaatsen aantrekkelijker maken en biedt daarom de mogelijkheid om het gebruiksrecht te verwerven voor een standplaats voor verkoop op haar carpoolplaatsen bij Eembrugge, Baarn, Vinkeveen, Breukelen, Maarssen en Cothen.

Per carpoolplaats wordt een procedure doorlopen om voor de periode van 4 jaar een exploitant van de standplaats te selecteren. Per carpoolplaats is één standplaats te vergeven.

Uniek aan het gebruiksrecht is dat geen standplaatsvergoeding van toepassing is. Als tegenprestatie wordt verwacht dat de exploitant toezicht houdt op de carpoolplaats en de parkeerplaats schoonhoudt

Eenmalig wordt per carpoolplaats ca. 200 euro legeskosten in rekening gebracht.

Ligging
De carpoolplaatsen zijn gesitueerd bij diverse A- en N- wegen met veel verkeer: Baarn (nabij A1), Breukelen (nabij N401 en A2), Maarssen (nabij N230 en A2), Vinkeveen (nabij N201), Eembrugge (nabij N414 en A1) en Cothen (nabij N229).

Mogelijkheden en bestemming
De bestemming voor het gebruik is detailhandel. Op de standplaats kan mobiele verkoop plaatsvinden van bijvoorbeeld streekproducten, lunch- en snackproducten, koffie en frisdranken. Wat exact is toegestaan kan per carpoolplaats verschillen en staat beschreven in het Biedboek.

Procedure
De gunning van het gebruiksrecht voor de standplaatsen op de carpoolplaatsen verloopt via een openbare inschrijving. De Provincie Utrecht heeft een Biedboek opgesteld voor de openbare inschrijving.

In het Biedboek staat beschreven hoe de selectie plaatsvindt, en wat de openbare en transparante procedure is wanneer meerdere kandidaten interesse hebben voor hetzelfde tijdstip op dezelfde locatie.

Iedere inschrijver die voldoet aan de gestelde eisen en verplichtingen heeft een gelijke kans om de gebruiksovereenkomst en vergunning te verkrijgen.

Belangstellenden kunnen uiterlijk tot 8 oktober 2021 om 18:00 uur ‘s middags de inschrijving indienen.

Na deze datum selecteert de Provincie Utrecht per carpoolplaats een exploitant.

Meer informatie
Het Biedboek en meer informatie kunt u opvragen via de website van de Provincie Utrecht.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de Provincie Utrecht door een e-mail te sturen naar inkoop@provincie-utrecht.nl onder vermelding van ‘Verkoop op carpoolplaatsen’.

Contactgegevens

Provincie Utrecht
Contactpersoon: Provincie Utrecht
Telefoon: Per e-mail bereikbaar
E-mailadres: inkoop@provincie-utrecht.nl
Website: Provincie Utrecht

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod