Kantoorgebouw in Anderlecht, België
Kliniekstraat 25
te Anderlecht

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Kliniekstraat 25, B-1070 Anderlecht
Huidig gebruik:
Deels in gebruik (leegstandsbeheer)
Bestemming:
Typisch woongebied
Oppervlakte (BVO):
ca. 5.132 m²
Perceelgrootte:
ca. 953 m²
Bouwjaar:
ca. 1962

Kantoorgebouw Anderlecht, Kliniekstraat

Let op: dit object wordt aangeboden door de Vlaamse Belastingdienst - Afdeling Vastgoedtransacties en valt daarmee buiten de verkoopprocedures van het Rijksvastgoedbedrijf. Neem voor meer informatie contact op met de Vlaamse Belastingdienst. De Vlaamse overheid is lid van PuRE-net. PuRE-net (het Public Real Estate Network) is een Europese organisatie die nationale (rijks)vastgoedorganisaties en ministeries verenigt die verantwoordelijk zijn voor publiek vastgoed in Europa. Het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) is de Nederlandse vertegenwoordiger in PuRE-net.

De Vlaamse Belastingdienst biedt te koop aan een centraal gelegen kantoorgebouw gebouwd in 1962 bestaande uit vijf verdiepingen inclusief ondergrondse parking met 16 parkeerplekken, lift en laaddok. In 1996 zijn werkzaamheden uitgevoerd ten behoeve van een renovatie. Het kantoorgebouw heeft een totale bruto vloer oppervlakte van ca. 5.132 m2, onderverdeeld tussen ca. 4.235 m2 bruto bovengrondse oppervlakte en ca. 897 m2 bruto ondergrondse oppervlakte.

De perceeloppervlakte is ca. 953 m2 en is kadastraal bekend Brussel, 5e afdeling, sectie C, perceel 215 C 6. Het Kadastraal Inkomen bedraagt 61.678 euro.

Omgeving
In de Belgische gemeente Anderlecht in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest ligt dit kantoorgebouw aan de Kliniekstraat en de Bisséstraat en met een entree aan beide straten. Het treinstation Brussel-Zuid ligt op 600 meter afstand en het gebouw is daarmee uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Vanaf de snelweg E19 is het gebouw in 10 minuten rijden bereikbaar.

Mogelijkheden en bestemming
Het kantoorgebouw in gelegen in een typisch woongebied. De wettelijke bestemming/aanwending van het gebouw is productie activiteit. Voor het gebouw werden diverse stedenbouwkundige vergunningen afgeleverd. Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig. Op dit moment is het gebouw deels in gebruik in het kader van leegstandsbeheer.

Verkoopprocedure
Het object wordt verkocht uit de hand bij opbod. Biedingen kunnen uiterlijk 27 augustus 2021 worden ingediend.

De kosten van de verkoop, waaronder de publiciteitskosten en de leveringskosten, zijn ten laste van de koper.

Meer informatie
De volledige informatie en verkoopsvoorwaarden zijn te verkrijgen op aanvraag. Hiervoor kunt u contact opnemen met Sarah Ricour, bereikbaar per e-mail sarah.ricour@vlaanderen.be.

Het is mogelijk om het object te bezichtigen. Indien u het gebouw wenst te bezichtigen kunt u contact opnemen met Victor Plattel, bereikbaar via telefoonnummer +32 (0)499/73 36 83.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Vlaamse Belastingdienst – Afdeling Vastgoedtransacties
Contactpersoon: Sarah Ricour (referte 11678)
Telefoon: +32 (0)477 75 11 51
E-mailadres: sarah.ricour@vlaanderen.be

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod


Biedboek 10 jaar