Landelijk gelegen vrijstaande monumentale boerderij
Wellenbergweg 3
te Voorst

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Wellenbergweg 3, 7382 RX Voorst
Huidig gebruik:
Tijdelijk beheer
Bestemming:
Wonen
Oppervlakte (BVO):
ca. 300 m²
Perceelgrootte:
ca. 35.460 m²
Bouwjaar:
ca. 1798

Landelijk gelegen vrijstaande monumentale boerderij

Update 03-08-2021: dit object is verkocht.

Het Rijksvastgoedbedrijf heeft middels een openbare verkoop via een makelaar verkocht: een vrijstaande boerderij aan de Wellenbergweg 3 te Voorst.

Omschrijving
Langs de westoever van de Gelderse IJssel ligt deze prachtige maar sterk verwaarloosde en deels wrakke monumentale hallenhuisboerderij ‘Wolfsweerd’ uit 1798. De traditioneel gebouwde boerderij ligt op één van de mooiste locaties in de Gemeente Voorst.

Ligging
De boerderij is zeer landelijk gelegen aan de IJssel aan het eind van een doodlopend weggetje, ca. 4 km naar Voorst (7 min. met de auto, 12 min. op de fiets).

Mogelijkheden en bestemming
Het bestemmingsplan geeft aan: enkelbestemming wonen. De maximale oppervlakte van de woning bedraagt 312 m². Er mogen bijgebouwen bijgebouwd worden met een maximale oppervlakte van 100 m². Binnen de bestemming zijn er mogelijkheden voor het uitoefenen van aan huis verbonden beroepen en/of aan huis verbonden bedrijven welke zijn genoemd in categorie 1 van de bij dit plan behorende 'Staat van bedrijfsactiviteiten', met dien verstande dat maximaal 40% van de vloeroppervlakte van het hoofdgebouw en 100% van de vloeroppervlakte van de bijgebouwen mag worden gebruikt met een gezamenlijk maximum van 50m². Eveneens zijn er mogelijkheden voor het vestigen van een bed & breakfast, met dien verstande maximaal 3 kamers per bestemmingsvlak mogen worden gebruikt.
Voor de volledige regels inzake de bestemming wordt verwezen naar de website van de gemeente en/of www.ruimtelijkeplannen.nl.

Verkoopprocedure
Dit object is openbaar verkocht via makelaar Buitenwonen in Schalkhaar.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (11 MB)

Contactgegevens

Makelaardij Buitenwonen
Contactpersoon:
Telefoon: 088-3230123
E-mailadres: info@buitenwonen.nl
Website: Makelaardij Buitenwonen

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod