Kantoor van Rijkswaterstaat-steunpunt 'De Kar'
Zutphensestraat 230
te Apeldoorn

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Zutphensestraat 230, 7325 WV Apeldoorn
Huidig gebruik:
Verhuurd in kader van leegstandsbeheer
Bestemming:
Maatschappelijk - Wegbeheer
Oppervlakte (BVO):
ca. 760 m²
Perceelgrootte:
ca. 5.293 m²

Kantoor van Rijkswaterstaat-steunpunt 'De Kar' in Apeldoorn

Update 11-10-2021:
Deze kantoorlocatie is verkocht en geleverd aan de Leemans Groep uit Vriezenveen. Dit familiebedrijf bestaat sinds 1928 en bestaat uit meerdere takken, waaronder het Aannemersbedrijf in de sector grond- weg en waterbouw en Speciaalwerken BV actief in de opsporing van explosieven en munitieruiming.

Het Rijksvastgoedbedrijf heeft via een openbare inschrijving verkocht, via makelaardij Rodenburg te Apeldoorn : het voormalig kantoor van het Rijkswaterstaat-steunpunt 'De Kar' aan de Zutphensestraat 230 te Apeldoorn.

Omschrijving
Het object betreft een traditioneel gebouwd kantoorgebouw uit 1989 met een uitbreiding in 1993. Het is gelegen op een zelfstandig kadastraal perceel van ruim 5.000 m2 met 20 eigen parkeerplaatsen.

Het pand is traditioneel gebouwd met een betonnen constructie met een fundering op staal. De vloeren zijn uitgevoerd in beton. De gevels zijn opgetrokken uit metselwerk, uitgevoerd in gebakken steen en voorzien van spouwmuren. Het dak bestaat uit vier zogenaamde piramidedaken, gedekt met asbestcement singels en voorzien van trespa boeidelen. De platte daken zijn uitgevoerd in een houten balklaag en gedekt met bitumineuze dakbedekking. De kozijnen en deuren zijn uitgevoerd in hout en voorzien van isolatieglas. Het object is redelijk geïsoleerd en voorzien van dak- en vloerisolatie.
Het kantoor beschikt over een eigen hoofdaansluiting. Recent is er een nieuwe Cv-installatie geplaatst. Verwarming geschiedt middels vloerverwarming en radiatoren.
De warmwatervoorziening geschiedt middels elektrische close-in boilers.

Ligging
Het kantoor is gelegen langs de provinciale weg N345 van Apeldoorn richting Zutphen en op korte afstand van de op- en afritten van de Rijksweg A1 (Apeldoorn-Deventer) en de A50 (Arnhem-Zwolle).
Het kantoor bevindt zich direct achter carpoolplaats “De Kar” en maakte voorheen deel uit van een steunpunt van Rijkswaterstaat.
Pal achter het object bevinden zich zout- en opslagloodsen van het steunpunt. De directe omgeving bestaat verder hoofdzakelijk uit agrarische gronden. Aan de overzijde van de
Zutphensestraat bevindt zich een groot bedrijfscomplex. Aan de noordzijde van de A1 ligt het bedrijventerrein “Ecofactorij’.

Mogelijkheden en bestemming
Conform het vigerende bestemmingsplan “Buitengebied Noord-Oost” heeft het object de bestemming “Maatschappelijk - wegbeheer” met de gebiedsaanduiding “Ecologische verbindingszone".

Verkoopprocedure
Het object is verkocht via makelaardij Rodenburg te Apeldoorn. Voor meer informatie over het object en de verkoopprocedure klikt u hier voor de verkooppagina van de makelaar. Eventuele vragen kunt u stellen aan de makelaar, via de hiernaast genoemde contactgegevens.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (15 MB)

Contactgegevens

Makelaardij Rodenburg
Contactpersoon: dhr. H. van Loon
Telefoon: 055-5268268
E-mailadres: hanvanloon@rodenburg.nl
Website: Makelaardij Rodenburg

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod