Gedeelte kade Kanaaldijk Utrecht
Kanaaldijk 15
te Utrecht

Gegund

Voornemen tot overeenkomst is gesloten op donderdag 20 mei 2021, 12:00 uur.

0

Objectinformatie

Adres:
Kanaaldijk 15, 3542 AP Utrecht
Huidig gebruik:
Bedrijventerrein
Bestemming:
Bedrijventerrein
Perceelgrootte:
ca. 09.39.81 ha

Oppervlakte grond van het bedrijventerrein Lage Weide

Update 20 mei 2021: Reactietermijn is inmiddels verstreken. Er hebben zich geen andere gegadigden gemeld. Gunning zal plaatsvinden aan de beoogde wederpartij.

Het Rijksvastgoedbedrijf gaat een huurovereenkomst sluiten met IRE-RE Lage Weide JV S.a.r.l. voor een oppervlakte grond van het bedrijventerrein Lage Weide, met de duur van 30 jaar met verlenging van telkens 1 jaar.

Andere partijen konden voor dinsdag 20 mei 2021, 12:00 uur kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf of zij interesse hebben in het verkrijgen van een huurovereenkomst voor deze locatie.
Er hebben zich geen ander partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locatie geen openbare inschrijving starten.

Locatie
De locatie is gelegen op de kadastraal percelen:

Gemeente Catharijne, sectie E, nummers 199 en 536, beiden gedeeltelijk.

De betreffende percelen zijn uitsluitend bestemd om te worden gebruikt volgens een bedrijventerrein bestemming.

Voorwaarden Rijksvastgoedbedrijf
Passend bij het gebruik van de locatie sluit het Rijksvastgoedbedrijf een huurovereenkomst met de beoogde wederpartij. Op dit contract zijn de bijbehorende algemene voorwaarden van toepassing (Algemene Huurvoorwaarden ongebouwde onroerende zaken Rijksvastgoedbedrijf 2020). Het gaat hierbij om een contract met een gebruiksperiode van 30 jaar met verlenging van telkens 1 jaar. Het Rijksvastgoedbedrijf brengt voor deze locatie een marktconforme tegenprestatie in rekening.

Voornemen tot Overeenkomst
Het Rijksvastgoedbedrijf gaat deze overeenkomst aan met IRE-RE Lage Weide JV S.a.r.l. Het voornemen tot overeenkomst heeft het Rijksvastgoedbedrijf gepubliceerd.
Andere partijen konden kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf interesse te hebben in het verkrijgen van een huurovereenkomst voor deze locatie.
Er hebben zich geen ander partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locatie geen openbare inschrijving starten.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (72 KB)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf
Contactpersoon: Dhr. R.P. Rosalia
E-mailadres: Postbus.rvb.biedboekvmr@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod