Voormalig politiebureau Alblasserdam
Goudsbloemstraat 9
te Alblasserdam

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Goudsbloemstraat 9, 2951 BG Alblasserdam
Huidig gebruik:
Leeg
Bestemming:
Maatschappelijk
Oppervlakte (BVO):
ca. 596 m²
Bouwjaar:
ca. 1956

Voormalig politiebureau in Alblasserdam

Let op: dit object wordt aangeboden door de Nationale Politie en valt daarmee buiten de verkoopprocedures van het Rijksvastgoedbedrijf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de betreffende makelaar.

Omschrijving
De Politie biedt dit herontwikkelings-/renovatie object te koop aan middels openbare veiling i.c.m. inschrijving. Dit voormalige politiebureau is gebouwd in 1956 en omvat circa 596 m² bruto vloeroppervlakte verdeeld over de begane grond (303 m²) en op de eerste verdieping (293 m²). Het pand leent zich perfect voor een maatschappelijke invulling (kinderopvang, gezondheidscentrum e.d.). Daarnaast heeft de gemeente Alblasserdam mondeling aangegeven niet negatief tegenover een ontwikkeling van woningen te staan onder voorwaarde van een passend plan. Koper dient hiervoor wel een omgevingsvergunning aan te vragen.

Ligging
Het object is gelegen in een rustige woonwijk vlakbij het centrum van Alblasserdam. Op loopafstand zijn diverse winkels en kleinschalige horeca te bereiken. Daarnaast is er op één minuut loopafstand een bushalte met een directe verbinding naar Rotterdam Zuidplein.

Mogelijkheden en bestemming
Volgens de gemeente Alblasserdam is de bestemming van het object Maatschappelijk-1, zoals beschreven in het bestemmingsplan: "Herstelplan Alblasserdam", vastgesteld door de gemeenteraad op 31 maart 2015. Dit houdt onder andere in dat bestemmingen ten dienste van maatschappelijke activiteiten mogelijk zijn. Uiteraard moet(en) potentiële koper(s) een eigen onderzoek plegen.

Voor nadere informatie over het vigerende bestemmingsplan wordt verwezen naar Ruimtelijkeplannen.nl.

Verkoopprocedure
Tot en met woensdag 9 juni 2021 17:00 uur, kan een onvoorwaardelijke onderhandse bieding worden gedaan aan het adres van de notaris. Op donderdag 10 juni 2021 10:30 uur vindt de online veiling per opbod en afslag plaats.

Informatie
Meer informatie over het verkoopproces alsmede het object vindt u op de website Vendr.nl. Daarnaast kunt u voor vragen contact opnemen met de desbetreffende makelaar.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

REDEPT Cresa
Contactpersoon: Dylan Higginson
Telefoon: 085 877 1460
E-mailadres: dhigginson@redeptcresa.nl
Website: REDEPT Cresa

Overig aanbod Politie

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod