Voormalig politiebureau Nieuw-Vennep
Eugenie Previnaireweg 63A
te Nieuw-Vennep

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Eugenie Previnaireweg 63A, 2151 BB Nieuw-Vennep
Huidig gebruik:
Leeg
Bestemming:
Maatschappelijk
Oppervlakte (BVO):
ca. 753 m²
Bouwjaar:
ca. 1959

Voormalig politiebureau in Nieuw-Vennep

Let op: dit object wordt aangeboden door de Nationale Politie en valt daarmee buiten de verkoopprocedures van het Rijksvastgoedbedrijf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de betreffende makelaar.

De Politie biedt dit herontwikkelings-/renovatie object te koop aan middels openbare veiling i.c.m. inschrijving. Dit voormalig politiebureau bestaat uit twee aangrenzende kadastrale kavels met daarop twee aparte gebouwen.

Omschrijving
Eugenie Previnaireweg 63A is gebouwd in 2005 en bestaat uit 471 m² bruto vloeroppervlak op begane grond. Jonkheer van der Pollstraat 72 is gebouwd in 1959 en bestaat uit 282 m² bruto vloeroppervlak, ook op begane grond. Beide panden lenen zich perfect voor het transformeren naar een nieuwe maatschappelijke invulling of een ontwikkeling naar woningen. Koper dient hiervoor wel een omgevingsvergunning aan te vragen.

Ligging
De objecten zijn gelegen op een royaal kavel in een rustige woonwijk binnen loopafstand van het centrum van Nieuw-Vennep. Het object is centraal geleden tussen de twee winkelgebieden: Händelplein (9 minuten loopafstand) en de Symfonie (5 minuten loopafstand).

Mogelijkheden en bestemming
Volgens de gemeente Haarlemmermeer is de bestemming Maatschappelijk, zoals beschreven in het bestemmingsplan "Nieuw-Vennep Centrum 2010", vastgesteld door de gemeenteraad op 30 maart 2011. Dit houdt onder andere in dat maatschappelijke invullingen zoals scholen, kinderopvang, gezondheidscentra en sociale of culturele voorzieningen mogelijk zijn. Uiteraard moet(en) potentiële koper(s) hun eigen onderzoek plegen.

Informatie
Voor nadere informatie over het vigerende bestemmingsplan wordt verwezen naar Ruimtelijkeplannen.nl.

Verkoopprocedure
Beide objecten worden in één transactie verkocht. Tot en met woensdag 9 juni 2021 17:00 uur kan een onvoorwaardelijke onderhandse bieding worden gedaan aan het adres van de notaris. Op donderdag 10 juni 2021 11:00 uur vindt de online veiling per opbod en afslag plaats. Meer informatie over het verkoopproces alsmede het object vindt u op de website Vendr.nl. Daarnaast kunt u voor vragen contact opnemen met de desbetreffende makelaar.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

REDEPT Cresa
Contactpersoon: Dylan Higginson
Telefoon: 085 877 1460
E-mailadres: dhigginson@redeptcresa.nl
Website: REDEPT Cresa

Overig aanbod Politie

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod