Voormalig politiebureau Heiloo
Kennemerstraatweg 356
te Heiloo

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Kennemerstraatweg 356, 1851 BJ Heiloo
Huidig gebruik:
Niet in gebruik, voorheen politiebureau
Bestemming:
Maatschappelijk
Oppervlakte (BVO):
ca. 1.048 m²
Perceelgrootte:
ca. 1.029 m²
Bouwjaar:
ca. 1988

Voormalig politiebureau in Heiloo

Let op: dit object wordt aangeboden door de Nationale Politie en valt daarmee buiten de verkoopprocedures van het Rijksvastgoedbedrijf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de betreffende makelaar.

Gesitueerd in het centrum van Heiloo, op een goede zichtlocatie aan de doorgaande weg, is voor verkoop beschikbaar het voormalige politiebureau aan de Kennemerstraatweg 356, gelegen op een perceel van 1.029 m².

Omschrijving
Het gebouw, uit 1988, heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 880 m², verdeeld over vier bouwlagen. Achter het gebouw ligt een afsluitbaar buitenterrein met circa 5 parkeerplaatsen. Op de begane grond bevinden zich een receptie, diverse kantoorruimten, alsmede enkele cellen en verhoorkamers. De kleedkamers met sanitair zijn gesitueerd in de kelder. Op de beide verdiepingen bevinden zich diverse kantoorkamers alsmede opslag- en technische ruimten. Aan de straatzijde bevindt zich een stallingsruimte voor 6 auto’s, voorzien van drie overheaddeuren.

Ligging
De locatie is goed ontsloten op de A9 (ca 3 km) en bevindt zich op 1.200 m afstand van het NS-station.

Bestemming
De huidige bestemming is Maatschappelijk.

Verkoopprocedure
Tot en met uiterlijk 9 juni 2021 voor 17.00 uur kan een onvoorwaardelijke onderhandse bieding worden gedaan aan het adres van de notaris. Op 10 juni 2021 om 11.30 uur vindt de online veiling per opbod en afslag plaats. Meer informatie over het verkoopproces alsmede het object vindt u op de website Vendr.nl. Daarnaast kunt u voor vragen contact opnemen met de desbetreffende makelaar.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

MVGM Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon: Wicher Nijenhuis
Telefoon: 088 432 4925
E-mailadres: wk.nijenhuis@mvgm.nl
Website: MVGM Bedrijfsmakelaars

Overig aanbod Politie

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod