Eengezinswoning
Rhoonsestraat 14
te Schiedam

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Rhoonsestraat 14, 3114 PP Schiedam
Huidig gebruik:
Wonen
Bestemming:
Wonen
Oppervlakte (BVO):
ca. 105 m²
Perceelgrootte:
ca. 60 m²
Bouwjaar:
ca. 1906

Eengezinswoning gelegen aan de Rhoonsestraat 14 te Schiedam

Het Rijksvastgoedbedrijf heeft via de makelaar een eengezinswoning gelegen aan de Rhoonsestraat 14 te Schiedam verkocht op 26 juli 2021.

Omschrijving
Ruime 4-kamer eengezinswoning (bouwjaar 1906) gelegen in de gezellige wijk 'De Gorzen'. De woning is gelegen op eigen grond (60 m2) en biedt veel potentie met 3 slaapkamers verdeeld over 3 woonlagen. Totale woonoppervlakte is 105 m2.

Ligging
De woning is gelegen in de gezellige wijk 'De Gorzen'. In de directe omgeving treft u de diverse winkels aan de Groenelaan, openbaar vervoer, scholen en uitvalswegen richting de A4/A20.

Indeling
Begane grond:
Entree met toegang tot voorkamer. Ruime kamer voor met toegang tot de slaapkamer/woonkamer achter en de trap omhoog. De kamer gelegen aan de achterzijde op de begane grond is te gebruiken als slaapkamer of woonkamer. Deze kamer biedt ook toegang tot de wasruimte, een toilet en de tuin.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping is ingedeeld in een open opstelling en biedt aan de voorkant ruimte voor een zitkamer of slaapkamer. De keuken, uitgevoerd in een rechte opstelling aan de achterzijde van de woning. Vanuit de keuken is de badkamer te bereiken welke is voorzien van een tweede toilet en wastafel.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot 2 slaapkamers. Op de overloop is de cv ketel. Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde en slaapkamer 2 aan de voorzijde, beide zijn voorzien van een dakraam.

Meer informatie is beschikbaar via de website van Ooms Makelaars.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (8 MB)

Contactgegevens

Ooms Makelaars
Contactpersoon: Michael Kuipers
Telefoon: 010 - 2730102
E-mailadres: m.kuipers@ooms.com

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod